SKINCARE. huidverbetering

Tijdens de gelaatsverzorging, bekijken we samen de noden van je huid en bespreken we welke behandeling het meest resultaatgericht is voor jou. We werken samen met de producten van Juliette Armand. Dit is een vooruitstrevend Grieks merk gericht op huidverbetering. In hun eigen laboratorium te Athene wordt op wetenschappelijke manier onderzoek gedaan en worden nieuwe producten ontwikkeld.

De Skin Boosters lijn van Juliette Armand biedt een perfect alternatief op plastische chirurgie met fantastische resultaten. De Elements lijn is afgestemd op elke 'skin-mood' . Elk seizoen voorziet Juliette Armand nieuwe verzorgingen om aan de afwisselende noden van je huid te voldoen.

Volg. Ontdek. Ervaar.

 

Nieuw! De Retinoid Therapy is speciaal ontwikkeld om de huid op te helderen en te verjongen.

De verschillende percentages Retinoid HPR serums & crèmes, het nieuwste lid van de Retinol-familie, werken bijzonder efficiënt op rimpeltjes en fijne lijntjes!

The science of beauty - elk serum zit boordevol antioxidanten en actieve bestanddelen

Omdat een serum meer ruimte heeft voor actieve ingrediënten dan een crème, werkt het veel dieper in op bepaalde issues.

Met een serum voorkom je onder andere doffe huid, en dat minuscule droogtelijnen op termijn diepe groeven worden.

Tip: breng een paar druppels serum aan op de huid en droogtelijnen en fijne rimpels verdwijnen vaak vanzelf!

Prijzen en verdere info over de behandeling kan je raadplegen via het online bookingsysteem. Maak hier je online afspraak.

SKINCARE. huidverbetering

BLOG

GET INSPIRED BY C-COSMETIC

PEELING/SCRUB

Naast het runnen van mijn schoonheidsinstituut werk ik ook nog als parttime leerkracht in het Immaculata te Ieper. Vorige week moest ik inspringen voor een zieke collega tijdens de les gelaatsverzorging.  En ja…. wat heb ik deze lessen eigenlijk gemist om te geven. We hadden het deze morgen over de verschillende soorten scrubs en de toepassing ervan.

LEES VERDER

ZONNECREME

FOLLOW THE SUN

 De eerste zonnestralen komen tevoorschijn en dan trekken we er massaal op uit! Vorige week placeerde ik mij al eerste op terras met een rosétje daarbij. En niet te vergeten mijn zonnecrème, factor 50 weliswaar. De zon doet veel goeds met ons. Het geeft een boost aan je humeur en je lichaam maakt er vitamine D door aan. Maar zonnen kan ook schadelijk zijn voor je huid wanneer je je niet insmeert met zonnecrème.

LEES VERDER

BOTOX

BOTOX

YAY OR NAY?

Waarschijnlijk heb jij de discussie ook al gemaakt met je vriendinnen? Er zijn zoals bij alle gevoelige onderwerpen, voorstanders maar ook tegenstanders. Vandaag wil ik het in mijn blog hebben over BOTOX ofwel Botulinetoxine.

LEES VERDER
Terug naar boven