PERMANENTE MAKE-UP

Iedereen ziet er graag goed uit! Tegenwoordig mag dat niet te veel van onze tijd innemen, want die hebben we meestal niet…….

Permanente make-up kan je vergelijken met een tatoeage. Het wordt aangebracht met kleine naaldjes in de opperhuid. Zo heb je altijd perfecte wenkbrauwen, lippen en eyeliner. Omdat we steeds streven naar perfectie komt Hiedi Lambert (gespecialiseerde artist) iedere maand langs bij ons in het instituut. Zij voert de behandelingen uit met oog voor nauwkeurigheid en een natuurlijke look. 

 

Si Belle, ‘zo mooi’, en dit liefst zo natuurlijk mogelijk.

PERMANENTE MAKE-UP

OUR INSTAGRAM

@ccosmetic1

BLOG

GET INSPIRED BY C-COSMETIC

MY BEAUTYBLOG 9

FOLLOW THE SUN

 De eerste zonnestralen komen tevoorschijn en dan trekken we er massaal op uit! Vorige week placeerde ik mij al eerste op terras met een rosétje daarbij. En niet te vergeten mijn zonnecrème, factor 50 weliswaar. De zon doet veel goeds met ons. Het geeft een boost aan je humeur en je lichaam maakt er vitamine D door aan. Maar zonnen kan ook schadelijk zijn voor je huid wanneer je je niet insmeert met zonnecrème.

LEES VERDER

MY BEAUTYBLOG 8

BOTOX

YAY OR NAY?

Waarschijnlijk heb jij de discussie ook al gemaakt met je vriendinnen? Er zijn zoals bij alle gevoelige onderwerpen, voorstanders maar ook tegenstanders. Vandaag wil ik het in mijn blog hebben over BOTOX ofwel Botulinetoxine.

LEES VERDER

MY BEAUTYBLOG 7

De IN-OUD parfum is nieuw in ons assortiment.  En ik ga je zeggen, het ruikt echt super lekker.

Lees je even mee?

LEES VERDER
Terug naar boven