MAKE-UP.

WAKE-UP AND MAKE-UP

Make-up hoeft niet opvallend te zijn. ..

Heel veel mensen geloven mij niet wanneer ik hen zeg dat ik iedere dag gemaquilleerd ben. En toch is het zo. Mijn visie over make-up:

Ik kom de deur niet uit zonder een natuurlijke foundation. Foundation is NIET om de huid bruiner te maken, maar om kleine onzuiverheden en roodheden te verdoezelen. Op deze manier is mijn huid veel stralender , egaler en verkrijg je een natuurlijke zachte look. Mensen vertellen mij vaak dat hun goedkope producten even goed zijn als duurdere merken. Maar niets is minder waar…. Wist je dat de producten van Nee make-up huidverbeterende  eigenschappen hebben? Ze bevatten hyaluronzuur die fijne lijntjes en rimpels tegengaan. Deze producten zijn niet getest op dieren, parfumvrij en antiallergisch. Ook blijft deze make-up veel langer in stand. Wil je make-up advies op maat? Boek een individuele of groepsmake-upworkshop en ontdek welke kleuren je ogen doen stralen of hoe je de perfecte eyeliner plaatst.

  • Make-up 28€
  • Make-up op locatie 35€ (vanaf 2pers.)
  • Wenkbrauwen kleuren + epileren 15€
  • Wimpers kleuren 10€
  • Workshop op aanvraag (afhankelijk aantal personen)
MAKE-UP.

OUR INSTAGRAM

@ccosmetic1

BLOG

GET INSPIRED BY C-COSMETIC

MY BEAUTYBLOG 9

FOLLOW THE SUN

 De eerste zonnestralen komen tevoorschijn en dan trekken we er massaal op uit! Vorige week placeerde ik mij al eerste op terras met een rosétje daarbij. En niet te vergeten mijn zonnecrème, factor 50 weliswaar. De zon doet veel goeds met ons. Het geeft een boost aan je humeur en je lichaam maakt er vitamine D door aan. Maar zonnen kan ook schadelijk zijn voor je huid wanneer je je niet insmeert met zonnecrème.

LEES VERDER

MY BEAUTYBLOG 8

BOTOX

YAY OR NAY?

Waarschijnlijk heb jij de discussie ook al gemaakt met je vriendinnen? Er zijn zoals bij alle gevoelige onderwerpen, voorstanders maar ook tegenstanders. Vandaag wil ik het in mijn blog hebben over BOTOX ofwel Botulinetoxine.

LEES VERDER

MY BEAUTYBLOG 7

De IN-OUD parfum is nieuw in ons assortiment.  En ik ga je zeggen, het ruikt echt super lekker.

Lees je even mee?

LEES VERDER
Terug naar boven