NEE Make-up

NEE MAKE UP MILANO… A WORLD OF BEAUTY, ELEGANCE & STYLE!

Nee Make Up Milano, is fashion voor het gelaat die huidverjongend is. Bestaat dat?!! YES! Oftewel NEE, NEE Make Up Milano tenminste!!! Dit Italiaanse make-up label is echt wel the next big thing in make-up land!!!

De producten van NEE Make Up zijn on-trendrijk aan pigment, maar bovenal gezond voor de huid. Dankzij de talrijke vitamines (A, C en E) en antioxidanten, voeden en beschermen deze beauty’s de huid, terwijl je er lekker fris en vooral sexy uitziet!!!

Elke collectie opnieuw verrast NEE Make Up haar klanten met een waaier aan kleur en textuur, nooit saai en altijd vernieuwend!!!

 PARABENENVRIJ | OLIE- & PARFUMVRIJ | HYPOALLERGENISCH

NEE Make-up

OUR INSTAGRAM

@ccosmetic1

BLOG

GET INSPIRED BY C-COSMETIC

MY BEAUTYBLOG 9

FOLLOW THE SUN

 De eerste zonnestralen komen tevoorschijn en dan trekken we er massaal op uit! Vorige week placeerde ik mij al eerste op terras met een rosétje daarbij. En niet te vergeten mijn zonnecrème, factor 50 weliswaar. De zon doet veel goeds met ons. Het geeft een boost aan je humeur en je lichaam maakt er vitamine D door aan. Maar zonnen kan ook schadelijk zijn voor je huid wanneer je je niet insmeert met zonnecrème.

LEES VERDER

MY BEAUTYBLOG 8

BOTOX

YAY OR NAY?

Waarschijnlijk heb jij de discussie ook al gemaakt met je vriendinnen? Er zijn zoals bij alle gevoelige onderwerpen, voorstanders maar ook tegenstanders. Vandaag wil ik het in mijn blog hebben over BOTOX ofwel Botulinetoxine.

LEES VERDER

MY BEAUTYBLOG 7

De IN-OUD parfum is nieuw in ons assortiment.  En ik ga je zeggen, het ruikt echt super lekker.

Lees je even mee?

LEES VERDER
Terug naar boven