FESTIVAL / EVENEMENT

Heeft u een make-up stand voor een festival/outdoor evenement nodig?

Yes!
C-COSMETIC voorziet jouw evenement van een outdoor make-up stand en is uw partner om creatief na te denken over make-up ideeën.

We werken graag een concept uit, dat voldoet aan het type evenement.

Wat kan je van ons verwachten?

  • Vergaderen over de visie van het concept 
  • Ontwikkelen van een creatieve stand op maat
  • Inrichten, personaliseren van de make-up festivalstand/event 
  • Voorzien van make-up artists tijdens het event
  • Afbraak van de stand na het event

Prijsaanvraag via offerte.

FESTIVAL / EVENEMENT

BLOG

GET INSPIRED BY C-COSMETIC

PEELING/SCRUB

Naast het runnen van mijn schoonheidsinstituut werk ik ook nog als parttime leerkracht in het Immaculata te Ieper. Vorige week moest ik inspringen voor een zieke collega tijdens de les gelaatsverzorging.  En ja…. wat heb ik deze lessen eigenlijk gemist om te geven. We hadden het deze morgen over de verschillende soorten scrubs en de toepassing ervan.

LEES VERDER

ZONNECREME

FOLLOW THE SUN

 De eerste zonnestralen komen tevoorschijn en dan trekken we er massaal op uit! Vorige week placeerde ik mij al eerste op terras met een rosétje daarbij. En niet te vergeten mijn zonnecrème, factor 50 weliswaar. De zon doet veel goeds met ons. Het geeft een boost aan je humeur en je lichaam maakt er vitamine D door aan. Maar zonnen kan ook schadelijk zijn voor je huid wanneer je je niet insmeert met zonnecrème.

LEES VERDER

BOTOX

BOTOX

YAY OR NAY?

Waarschijnlijk heb jij de discussie ook al gemaakt met je vriendinnen? Er zijn zoals bij alle gevoelige onderwerpen, voorstanders maar ook tegenstanders. Vandaag wil ik het in mijn blog hebben over BOTOX ofwel Botulinetoxine.

LEES VERDER
Terug naar boven