Juliette Armand

ELEMENTS IS EEN COMPLETE HUIDVERZORGINGSLIJN VAN HOOGWAARDIGE PRODUCTEN, VERTROUWD DOOR SCHOONHEIDSSPECIALISTEN. 

#JULIETTEARMAND

De Elements-lijn, gebaseerd op innovatieve ingrediënten en technologieën, biedt schoonheidsformules die volledig in lijn zijn met de wereldtrends in cosmetica en de recentste wetenschappelijke vooruitgang. Binnen deze context van ultramoderne cosmetica zijn alle producten van de Elements-lijn vrij van parabenen, propyleenglycol, minerale oliën, allergenen, methylisothiazolinone, sodium laureth sulfate, sodium lauryl sulfate, imidazolidinyl urea, triethanolamine.

Één van de karakteristieke voordelen van de lijn is de veelzijdige werking van de producten die alle huidvereisten voor het gelaat en lichaam dekken in overeenstemming met moderne  anti-aging, anti-acne en welzijnsmethoden. De functionele productclassificatie maakt de selectie van specifieke producten mogelijk en biedt onbeperkte mogelijkheden voor productcombinaties.

Onderworpen aan klinische en dermatologische testen - dierproefvrij!

Juliette Armand

OUR INSTAGRAM

@ccosmetic1

BLOG

GET INSPIRED BY C-COSMETIC

MY BEAUTYBLOG 9

FOLLOW THE SUN

 De eerste zonnestralen komen tevoorschijn en dan trekken we er massaal op uit! Vorige week placeerde ik mij al eerste op terras met een rosétje daarbij. En niet te vergeten mijn zonnecrème, factor 50 weliswaar. De zon doet veel goeds met ons. Het geeft een boost aan je humeur en je lichaam maakt er vitamine D door aan. Maar zonnen kan ook schadelijk zijn voor je huid wanneer je je niet insmeert met zonnecrème.

LEES VERDER

MY BEAUTYBLOG 8

BOTOX

YAY OR NAY?

Waarschijnlijk heb jij de discussie ook al gemaakt met je vriendinnen? Er zijn zoals bij alle gevoelige onderwerpen, voorstanders maar ook tegenstanders. Vandaag wil ik het in mijn blog hebben over BOTOX ofwel Botulinetoxine.

LEES VERDER

MY BEAUTYBLOG 7

De IN-OUD parfum is nieuw in ons assortiment.  En ik ga je zeggen, het ruikt echt super lekker.

Lees je even mee?

LEES VERDER
Terug naar boven