MY BEAUTYBLOG 7

Van een bijzondere parfum gesproken……De IN-OUD noem ik soms ook wel, mijn GOUDEN parfum. Dit is omdat  deze parfum OUDH oil bevat. Deze olie komt uit een zeer kostbare houtsoort OUDH of ook het wel adelaarshout genoemd. Omdat de boom zo zeldzaam is en het proces complex, is OUDH één van de meest gewilde en kostbaarste grondstof in de parfumwereld. Ik omschrijf de parfum als diep en complex. De geur is houtachtig, rokerig en intens doordat deze parfum geen conserveermiddelen of synthetische stoffen bevat.

 

Het ‘no gender’ parfum is zowel voor vrouwen als mannen bedoeld. Daarom is deze geur zo bijzonder en eigenlijk haast niet te omschrijven.

De geur werd in samenwerking met Mercedes-Benz ontwikkeld voor de lancering van de parfumgenerator in de exclusieve Mercedes Maybach. Geen wonder dat ik als Mercedes liefhebber al meteen een diepe connectie had met deze geur.

Je verstuift de parfum rechtstreeks op de huid, waarbij je je concentreert op de warme plekken van het lichaam: de binnenkant van de polsen, achter de oorlellen en in de knieholtes. De warmte in deze gebieden verspreiden de geur gedurende de dag waardoor de geurbeleving intenser is. Ik moest heel even wennen aan de geur, omdat deze zo anders is dan van de geuren die ik normaal draag.  De geur hangt de hele dag lichtjes om je heen en geeft een bijzonder gevoel, zalig!